From November 2023, PhD student in Agricultural, Environmental, and Food Science and Technology at Department of Agri-Food Science (DISTAL) of the Alma Mater Studiorum-University of Bologna, Cesena branch. Supervisor: Prof.ssa Maria Fiorenza Caboni ; Co-supervisor: Dr. Sauro Passeri (CFS Europe S.p.A.), Dott.ssa Federica Pasini, Dott.ssa Silvia Marzocchi.
Education
- October 2022: Master's degree in Food Science and Technology (LM-70) at Alma Mater Studiorum-Università di Bologna. Thesis: "Valutazione dello stato dell'acqua nei formaggi a diverso grado di salatura e stagionatura mediante TD-NMR". Tutor: Prof. Luca Laghi ; Co-tutor: Dott.ssa Federica Pasini, Dott. Cesare Ravagli. Final grade: 107/110.
- October 2019: Bachelor's degree in Food Technology (L-26) at Alma Mater Studiorum-Università di Bologna. Thesis: "Analisi sensoriale del miele: aspetti operativi". Tutor: Prof.ssa Maria Fiorenza Caboni ; Co-tutor: Dott. Gian Luigi Marcazzan (CREA Bologna), Dott.ssa Federica Pasini. Final grade: 103/110.