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Giulia Polizzi

Dottoranda

Dipartimento di Scienze Mediche Veterinarie

Settore scientifico disciplinare: VET/04 ISPEZIONE DEGLI ALIMENTI DI ORIGINE ANIMALE

Pubblicazioni

1. Effect of a new sustainable cooling system used during firming and brining on the microbiological, chemical, and sensory characteristics of buffalo mozzarella cheese.

Di Paolo, M.*, De Stefano, M., Polizzi, G., Vuoso, V., Santoro, A. M. L., Anastasio, A., & Marrone, R (AIVI, 2023).

2. Measurement of rheological properties in raw and cooked meat aged with a controlled dry-aging system.

Marika Di Paolo, Giulia Polizzi, Lucia Vollano, Aniello Anastasio, Giovanna Bifulco, Claudia Lambiase, Alessandro Cuomo, Raffaele Marrone, March 2024, Volume 13, Number 1, 1 – 5.

3. Influence of Different Starter Cultures on Physical–Chemical, Microbiological, and Sensory Characteristics of Typical Italian Dry-Cured “Salame Napoli”.

Giulia Polizzi, Loriana Casalino, Marika Di Paolo, Alma Sardo, Valeria Vuoso, Carlos Manuel Franco and Raffaele Marrone; Appl. Sci. 2024, 14, 3035. https://doi.org/10.3390/app14073035

4. Impiego di sostanze naturali nella produzione di mortadelle artigianali: analisi preliminari e prospettive future.

L. Casalino, V. Vuoso, M. Egidio, A. Sardo, M. Merone, G. Polizzi, R. Marrone (AIVI, 2024)

5. Valutazione dei tempi minimi di depurazione di cinque specie di molluschi bivalvi in relazione alla loro capacità filtrante.

V. Vuoso, R.L. Ambrosio, I. Venuti, M. Della Rotonda, G. Polizzi, M. Egidio, R. Marrone, A. Anastasio (AIVI, 2024)

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